vineri, 29 ianuarie 2010

Tehnici S.E.O. “White hat” II


Content Creation

Atunci cand vorbim de “content creation” adica crearea de continut , ne referim la crearea unui continut de calitate, un conţinut unic, care va fi de un real interes pentru vizitatorii site-ului dvs. şi care va adăuga in acelasti timp valoare site-ului. Un continut unic si interesant va atrage la randul sau mai multi utilizatori pe site si va duce, de asemenea, un page rank mai bun cat si o indexare mai buna a siteului.

In plus, vor exista persoane(webmasteri) care vor dori sa faca legatura la site-ul dvs. in cazul in care vor gasi o resursa solida de informatie si benefica pentru obiectul lor de activitate. Crearea unui continut de calitatea necesita mult timp decat in mod obisnuit dar se merita din plin avand in vedere avantajele pe termen lung pe care le ofera acesta.

Site Optimization

Optimizarea site-ului se refera la manipularea continutului, modului de redactare precum si structura site-ului in scopul de a atinge o pozitionare cat mai buna a site-ului in motoarele de cautare. Se incepe prin optimizarea codului HTML continuand cu cel mai important aspect optimizarea continutului paginilor pentru cuvintele alese dupa care se adauga site-ul in diferite directoare web (de preferat cu un rank cat mai mare).

Se acorda o atentie deosebita la structura paginilor web din site , la aranjamentul lor pana la alegerea titlului si descrierii, avand in vedere optimizarea continutului pentru cuvintele cheie de care suntem interesati. De exemplu : alegerea titlului. La alegerea titlului(tag-ul TITLE) se recomanda folosirea cuvintelor cheie, sa fie o expresie a continutului, titlul putand fi chiar un cuvant cheie. Acest aspect ajuta foarte mult la indexarea paginilor.De retinut! Repetarea cuvintelor cheie in continut de mai mult de 4 ori poate dauna.

Voi detalia optimizarea unui site intr-un articol viitor in care voi prezenta pas cu pas fiecare procedeu ce trebuie urmat si eventualele greseli de care trebuie se ne ferim la crearea unui site.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu